Beste kinderen, ouders, verzorgers,

Het Zolderkamp 2024 is alweer voorbij en wat was het een leuke week. Super mooi weer (op een buitje na), super leuke kinderen en goede samenwerking in de spelgroepjes en natuurlijk leuke leiding. Bij de Bonte Avond hebben we ook nog eens hele leuke en heel diverse optredens gezien en dat geeft aan dat de kinderen zich vrij voelen om met en voor elkaar in de schijnwerpers te staan.

We hebben afscheid genomen van een grote groep 8 kinderen die “allemaal” over 6 jaar ook leider van het Zolderkamp willen worden. Het lied “houdoe en bedankt” mocht niet ontbreken en een bedankje voor de vrijwillige leiding is dan ook op zijn plaats!

Wat ook super leuk was dat Instagram Zolderkamp heel goed is gevolgd. De leiding heeft daar veel tijd in gestoken en dat was te zien, want het waren niet alleen filmpjes of foto’s, maar ook nog leuke teksten en iconen met toepasselijke muziekjes erbij.

Teken:

We vragen jullie om een controle op teken uit te voeren bij jullie zoon/dochter. Ondanks dat kinderen met lange broek en dichte schoenen in het bos zijn geweest, kan het altijd voorkomen dat deze beestjes op de kleding/huid zijn gekomen. Een teek zit graag op warme plekjes.

Gevonden voorwerpen:

Op de Zolderkamp Instagram en Facebook pagina staan 4 foto’s met de kleding die is achtergebleven en waar geen naam in staat. Mis je iets of heb je kleding die niet van uw zoon/dochter is dan kun je contact opnemen met Hannie via mail (info@zolderkamp.nl)

Activiteit terugkomavond:

Op zaterdag 15 juni 2024 organiseren we een terugkomavond. Dat is een spelletjes avond voor alle kinderen die met ons op kamp zijn geweest.
Details volgen zo snel mogelijk.

Heel veel groetjes en we zien elkaar vast snel weer.