Uitnodiging:

Op vrijdag 16 september houden we een spelavond met Gok je Gek! (casino spelletjes) bij de Zuidwester en we tonen dan ook een samenstelling van film/foto’s van Zolderkamp 2022.

Alle kinderen die mee zijn geweest op kamp zijn welkom vanaf 19.00 uur en de activiteit duurt tot maximaal 21.00 uur. (eerder ophalen is mogelijk)

We beginnen met het tonen van de film/foto’s en de ouders die de kinderen brengen kunnen zelf ook meteen meekijken. We verwachten dat dit ongeveer 15-25 minuten duurt.

Daarna gaan we starten met Gok je Gek! : de kinderen krijgen een zakje met briefgeld en kunnen vrij kiezen bij welk spelletje ze meedoen en geld inzetten. Maar het gaat natuurlijk om de lol. Tijdens de pauze zorgen we voor wat drinken en wat lekkers.

Wanneer: Vrijdag 16 september

Hoe laat: van 19.00 tot maximaal 21.00 uur

Waar: De Zuidwester (hoek Gladiolusstraat/Cyclamenstraat)

Voor wie: kinderen die mee zijn geweest op Zolderkamp 2022, vriendjes/vriendinnetjes en of kinderen die twijfelen of ze een keer mee op kamp zouden willen.

Entreeprijs: Eur 1.00 per kind

  • Aan/afmelden: We stellen het zeer op prijs om even te reageren via het contact formulier, waarbij je aangeeft of zoon/dochter/vriendje op deze spelavond aan- of afwezig zal zijn.

Dan weten we hoeveel kinderen we kunnen verwachten.