Beste kinderen, ouders, verzorgers,

We willen jullie informeren over het Zolderkamp 2021 waar jullie een uitnodiging voor hebben gehad in December 2020, en waar we ook al heel veel online inschrijvingen voor hebben ontvangen. De huidige situatie rondom corona heeft ons doen besluiten om Zolderkamp 2021 niet door te laten gaan. Het is voor ons onmogelijk om nu inzicht te hebben in de situatie van mei 2021. Denk aan de vraagtekens rondom de groepsgrootte van zowel kinderen als de leiding, vaccinatie van de leiding in de leeftijd van 20-60 jaar, de mutaties van het virus en de mogelijke derde golf. Uiteraard is dit een zware beslissing, maar we gaan er met de leiding alles aan doen om te kijken waar de mogelijkheden voor een groepsactiviteit liggen om iets te organiseren in de week dat het kamp eigenlijk zou plaatsvinden.

We streven ernaar om begin april 2021, weer van ons te laten horen over de stand van zaken: zijn er versoepelingen die ons meer ruimte bieden, zijn er (meer) leiders gevaccineerd, en wat kunnen we dan organiseren en betekenen voor de kinderen.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Zoals geschreven zijn er digitale inschrijvingen binnen gekomen en ook aanmeldingen voor de wachtlijst. Deze documenten zijn opgeslagen en op de ledenlijst verwerkt. Op het online inschrijfformulier stond het verzoek om voor 15 maart 2021 het kampgeld te betalen: dit is dus NIET meer noodzakelijk.
De ouders die reeds hebben betaald, ontvangen komende week het inschrijfgeld compleet terug op de bankrekening.

Mocht er een activiteit worden gepland dan zullen we jullie ook over de eventuele kosten informeren.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Instuif de Zolder